Raoudi.nl Bestratingen

Bestrating

Het bestraten van een paadje, oprit of een terras is vakmanschap. Zo moet er een zandbed van enkele centimeters worden aangebracht en als er zwarte grond zit, wordt het uitgegraven. Bij grotere oppervlakken met behulp van een kraan of shovel.

Dit zandbed moet daarna worden aangetrild met een trilplaat, die we hebben in verschillende slagkrachten, waarna het geheel geƫgaliseerd kan worden. Na dit egaliseren kunnen we de stenen gaan leggen in een verband dat u het mooist vindt of wat het best bij de tuin past. De verbanden en motieven zijn per steen verschillend, met elke steen kan er een ander motief of verband worden gelegd. Er kunnen motieven gecreƫerd worden omdat alles geknipt of gezaagd kan worden. Welk verband of motief u kiest... wij maken het mogelijk.

Wij kunnen u in de kleurkeuze en het soort stenen adviseren. Op voorhand adviseren wij u een ontwerp door ons te laten maken. Dit geeft al een goede visuele indruk van uw nieuwe tuin. In dit ontwerp kunnen uw wensen verwerkt worden. Als u geinteresseerd bent, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Tuinbestrating

Locatie

Raoudi Bestratingen
Snelliusstraat 9-11
Industrieterrein Lorentz
3846 BT Harderwijk

Tel: 0341 - 43 15 16
E-mail: info@raoudi.nl